Mhp Şehitkamil İstişare Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep merkez ilçe Şehitkamil İstişare Toplantısı yapıldı.

Duru Düğün Salonu'nda yapılan istişare toplantısına MHP Kocaeli milletvekili ve MYK üyesi Cumali Durmuş, Gaziantep milletvekili Hasan Özdemir, MHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Özdemir, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Fikret Alıncak ile partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir de sinevizyon gösterimi yapıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan MHP Kocaeli milletvekili ve MYK üyesi Cumali Durmuş, Türkiye'de yaşanan olayların hiç kimsenin gözünden kaçmadığını belirterek, "AK Parti iktidarının anlayışı belli. Toplumun tüm kesimlerinde kırılmalar yaşanıyor. Uluslararası ilişkilerde ortadan kaldırılan bir Türkiye fotoğrafı var. Tartışılması gereken onca mesele varken, neleri konuşuyoruz. İşsizlik diz boyu. Her 4 üniversiteliden birisi işsiz" dedi.
MHP'nin 2007 yılında yaptığı Anayasa değişikliği teklifinin kabul edilmediğini hatırlatan Durmuş, "Şimdi Anayasa'da değişiklik yapalım diyorlar. Biliyorlar ki, Allah nasip ederse önümüzdeki dönem ilk seçimlerde iktidar muhalefete düşecek. MHP tarafından düzenlenecek bir parlamentoda milletin hakkını yemiş herkes mutlaka yargı önünde hesap verecek. Bunun için bir endişe ve korku var" diye konuştu.
Durmuş, MHP'nin her geçen gün oyunu artırdığını da sözlerine ekledi.