İş Adamı Mehmet Ertaş'tan Basın'a 'Veda'

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Balıkesir CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ertaş, Edremit'te görev yapan basın mensupları ile CHP Zeytinli Beldesi Gençlik ve Kadın Kolları üyelerini 'Veda' filminde buluşturdu

İş Adamı Mehmet Ertaş'tan Basın'a 'Veda'
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Balıkesir CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ertaş, Edremit'te görev yapan basın mensupları ile CHP Zeytinli Beldesi Gençlik ve Kadın Kolları üyelerini 'Veda' filminde buluşturdu.
CHP Zeytinli Belde Başkanı Nebiha Akbulut, CHP Zeytinli Gençlik Kolları Başkanı İrem İmrağ ve yaklaşık 120 kişilik CHP'li üyeler ile birlikte basın mensupları izlenme rekorları kıran ve Atatürk'ün hayatının anlatıldığı 'Veda' filmini izleyebilmenin keyfini yaşadı.
CHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertaş, 'Atatürk bir dehadır. Yüzyılda bir dünyaya gelen bir dehayı yani Atatürk'ü herkesin daha yakından tanınmasını istedim. Davetime gösterilen ilgi beni çok mutlu etti'dedi.
Zülfü Livaneli'nin yazıp yönettiği Mustafa Kemal Paşa'nın yaveri Salih Bozok'un anılarından yola çıkılarak kurgulanan Veda'da, Atatürk'ün çocukluğundan ölümüne kadar geçen süre, Latife ve Fikriye Hanım çatışması dışında; politik, resmi tarih esas alınarak anlatılıyor. Katılanların zaman zaman gözyaşlarına boğulduğu filmde, en büyük tepki Latife Hanım'a gösterildi.