Chp Kırıkkale İl Kongresi Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Kongresi yapıldı. Kongrede CHP İl Başkanı Aliye Gündüz 80 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, 8 yıldır iktidarda bulunan AK Parti'nin eskiyi arattığını iddia etti. Başbakan Erdoğan'ın devletin kurumları ile kavga etmeyi siyaset yöntemine dönüştürdüğünü ve bundan artı puan kazanmak isteğindi öne süren Özdemir, Başbakan'ın kavga yaparak iktidarı elinde tutmak isteğini savundu.
AK Parti hükümetinin ülkeyi iyi yönetemediğini belirten Özdemir, "AK Parti bu memleketi nasıl yönetemiyorum siyasetini yapıyor. 2002'de herkes ile kavgalı olan AK Parti yine herkes ile kavgalı. Üniversite rektörleri ve Cumhurbaşkanını kendi parti yapılanmalarından seçiyorlar. Şimdi ise ellerinde alamadıkları 2 şey bulunuyor. Bunlardan birisi yargı, birisi ise TSK'dır" dedi.
CHP Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz ise, "Cumhuriyet Halk Partisi'ni Kırıkkale'de en iyi noktaya getirmeye çalıştık. Bundan sonra da mücadelemiz böyle olacak. Vatanını seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına saygılı olan herkesi Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ediyorum" diye konuştu.