Ak Parti'de 'Açılım' Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, demokratik açılım projesinin daha iyi anlatılması için sorumlu olduğu illerin tanıtım ve medya başkanlarıyla Bursa'da değerlendirme toplantısı yaptı

Ak Parti'de 'Açılım' Toplantısı
AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, demokratik açılım projesinin daha iyi anlatılması için sorumlu olduğu illerin tanıtım ve medya başkanlarıyla Bursa'da değerlendirme toplantısı yaptı.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Gürses'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Isparta, İzmir, Uşak, Kütahya, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik, Manisa, Denizli ve Aydın illerinin tanıtım ve medya başkanları katıldı. Demokratik açılım projesinin ve hükümetin diğer icraatlarının kamuoyuna daha iyi anlatılması için fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Ocakden, önümüzdeki süreçte benzer buluşmaların devam edeceğini söyledi. AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı olarak aldıkları ortak karar çerçevesinde Türkiye'yi 6 bölgeye ayırdıklarını, hizmetlerin halka daha hızlı ve doğru aktarılması için 6 başkan yardımcısıyla farklı bölgeleri paylaştıklarını söyleyen Ocakden, "Geçtiğimiz günlerde, tüm illerimizin tanıtım ve medya başkanlarıyla Ankara'da genel bir toplantı yaptık. Arkadaşlarımızın taleplerini topladık. Ne tür çalışmalarda yapabileceğimizi değerlendirdik. Arkadaşlarımızın yakın bölgelerde toplantılar yapılması yönünde istekleri oldu. Yapılan paylaşım sonucu Isparta, İzmir, Uşak, Kütahya, Antalya, Balıkesir, Çanakkale, Bilecik, Manisa, Denizli ve Aydın illerini kapsayan 2. bölge de bana ayrıldı. İlk toplantımızı Bursa'da gerçekleştirdik. Böylelikle sorumlu olduğumuz konular hakkında ayrıntılı bir planlama yapma imkanını elde etmiş olduk" dedi.
Bursa'daki toplantıda yapılacak çalışmaları masaya yatırdıklarını, tüm istek ve karşı duruşları dikkate aldıklarını, tartıştıkları konuları genel merkezde tekrar ayrıntılı bir değerlendirmeye tabi tutacaklarını ifade eden Ocakden, "İnşallah partimizin yetkili organlarının kesinleştirdiği esaslar çerçevesinde hem açılımı, hem de hükümetin diğer icraatlarını kamuoyuna daha iyi anlatacak, daha koordineli ve verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
Ocakden, Bursa'da start verdikleri bölgesel toplantıların devamının geleceğini, bölgesel turun ardından bölgeler arası ortak buluşmaları hayata geçirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi. AK Parti'deki toplantının ardından konuk ekip, şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.