Viranşehir'de Okuma Bayramı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, okuma yazmayı öğrenen 1.sınıf öğrencileri için okuma bayramı düzenlendi.

Viranşehir Mustafa Kemal İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen okuma bayramı etkinliği renkli geçti. Etkinliğe katılan çocuklar sahnede yeteneklerini sergilerken, velileri ise ellerinde kamera, fotoğraf makinesiyle o anı ölümsüzleştirmeye çalıştı. Yapılan etkinliğe Viranşehir Emniyet Müdürü İbrahim Bayar'ın oğlu 1.sınıf öğrencisi Zeki Bayar sundu. Yapılan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerin dönem boyunca sınıf içerinde çektirdikleri slayt gösterisi yapıldı.
Sahneye çıkan 1. sınıf öğrencileri şiir, hikaye, şarkı ve skeç oyunlarıyla kendi yeteneklerini sergiledi. Birbirinden güzel oyunlarını sergileyen öğrenciler davetlilerin beğenisini kazandı. Kendi çocukları sahnedeyken aileler ise heyecandan yerinde duramadı. Yapılan etkinlikte aileler kendi ev yemekleri ve tatlıları salonda sergilenerek, davetlilere ikram edildi. 1/D sınıf öğretmeni Mehmet Ali Başık, okuma yazma öğrenen öğrencilere başarı belgelerini vererek onları ödüllendirdi.