Keyder'den Hayır Çarşısı

Kısa adı KEYDER olan Erzincan Kültür Eğitim Yardımlaşma Derneği organizasyonu ile ihtiyaçlı ailelere destek olmak amacıyla Hayır Çarşısı açıldı

Keyder'den Hayır Çarşısı
Kısa adı KEYDER olan Erzincan Kültür Eğitim Yardımlaşma Derneği organizasyonu ile ihtiyaçlı ailelere destek olmak amacıyla Hayır Çarşısı açıldı. 10 bine yakın giyim eşyası ihtiyaçlı ailelere ücretsiz olarak dağıtılacak.
Vali Abdulkadir Demir AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, , Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve KEYDER üyelerinin katıldığı açılışa yoğun bir katılım oldu.
Hayırsever vatandaşlardan temin edilen 10 bine yakın giyim eşyasını ihtiyaçlı ailelerle buluşturacaklarını ifade eden KEYDER Başkanı Murat Aykal, açılış öncesinde yaptığı konuşmada Hayır Çarşısı hakkında bilgi verdi. Toplumsal dayanışmanın güzel bir örneğinin sergilendiğini ifade eden Vali Abdulkadir Demir ise emeği geçenlere teşekkür etti. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin giyim ihtiyacının karşılanması planlanan Hayır Çarşısı'nda çeşitli bedenlerde bay, bayan ve çocuk kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.