Kars'ta 'Türkiye Buluşmaları' Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'nin çetelerin, mafyaların, cuntaların sona erdiği bir ülke olduğunu söyledi.

Kars İl Kültür Müdürlüğü salonunda düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' toplantısına katılmak üzere Kars'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'nin yaşanan bu süreci geçirdikten bütün kirliliklerinden arınmış ve tertemiz bir ülke olacağının görüleceğini söyledi. Çünkü bu sürecin sonunda Türkiye'nin gerçek demokrasi ile buluşacağını, tam demokrasiye kavuşacağını ifade eden Tanrıverdi, "Demokrasinin olduğu yerde açıklık vardır, şeffaflık vardır. Dolayısıyla
demokrasinin olduğu yerde barış ve huzur vardır. Hükümetimizin devlet politikası olarak ortaya koyduğu ve AK Parti olarak büyük bir gayretle desteklediğimiz 'demokratik açılım' bu projenin Türkiye'de gerçekleşmesi demek Türkiye'nin bölgesinde lider bir ülke, dünyada hatırı sayılır bir ülke olmayı aşan lider ülkeler arasına, dev ülkeler arasına girmesini temin edecek bir projedir. Buna ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Yaşanan kötü günlerin geride kaldığını, Türkiye'yi çok güzel günlerin beklediğini dile getiren Tanrıverdi, "Hemen her alanda attığı adımlarla Türkiye'nin omurgalı duruşunun temsilcisi olduğunu ortaya koyan bir liderin başında bulunduğu merkezi hükümetimiz sayesinde, ülke olarak her alanda büyük mesafeler katettik. AK Parti öncesinde yaşanan olumsuzluklara baktığımızda, bu dönemde yaşanan olumsuzlukları halkımız bir daha yaşamak istemiyor. Geçmiş dönemlerde sanayicisi, esnafı, genci, yaşlısı, erkeği ve
kadınıyla vatandaşlarımız çok kötü günler yaşadılar. Öyle ki insanlarımız dünyanın çeşitli ülkelerine gidiyorlardı. Burada yaptıklarının geri dönüşümünü görmediklerinden başka yerlere yatırım yapmayı daha uygun buluyorlardı. AK Parti döneminde bu tam tersine işlemeye başladı. Artık biz yatırımcı kabul ediyoruz. Ekonomide, eğitimde, hukuk alanında ve diğer alanlarda olduğu gibi sosyal devletin gerekliliği olan sosyal projelerde de önemli adımlar attık. Bunların en belirgin olanı demokratik açılım atağıdır"
diye konuştu.
Toplantıya, AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı ve çok sayıda partili katıldı.