Kadınlar Çerçevede

Karabağlar Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün 100'üncü

Kadınlar Çerçevede
yılını şölen havasında etkinliklerle kutlayacak. Etkinlikte fotoğraf sanatçılarının objektiflerine yansıyan kadın portreleri, 8 Mart Pazartesi günü sanatseverlerle buluşturulacak.
Karabağlar Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği ve Ege Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (EKAM)'ın ortaklaşa düzenlediği "Kadın Dostu kent İzmir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Festivali" etkinliğinde de yer alacak. 6-10 Mart tarihleri arasındaki etkinlikler kapsamında, İzmir Uluslararası Fuar alanında açılacak standlarda yeni ilçe Karabağlar'da kurumsal kimliğini daha iyi tanıtma imkanı yakalayacak. Fuar içinde bulunan 3 No'lu holde kurulacak standlarda semt merkezlerinden gelen kadınlar el işlerini, sergileyecek.
Fotoğraf sanatçıları Nail Özlüsoylu, Şerafettin Dedeoğlu ve Ethem Onur Parlar'ın kadınların sorunları ve iç dünyalarını konu alan eserlerinden oluşan sergisi, Çalıkuşu Kongre Merkezi'nde 8-22 Mart tarihleri arasında gezilebilecek. Aynı yerde saat 15.00'te Grup Boran'ın vereceği konser ise etkinliğe farklı bir renk katacak.