Çukurkuyu'da İstişare Toplantısı

Belde İstişare toplantılarının ilki Çukurkuyu Beldesi'nde yapıldı

Çukurkuyu'da İstişare Toplantısı
Belde İstişare toplantılarının ilki Çukurkuyu Beldesi'nde yapıldı. Çukurkuyu Fatih İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve Çukurkuyu halkı katıldı.
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu açılış konuşmasını yaparak katılanlara teşekkür etti ve Çukurkuyu Beldesi'nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ise Erzincan'da güzel çalışmaların olduğunu belirterek bu toplantıları düzenleyen Erzincan Valisi Abdulkadir Demir'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Toplantıda son olara konuşan Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, ilçelerde planladıkları ve gerçekleştirdikleri bu istişare toplantılarının faydalı olduğunu gördüklerini ve bu toplantılar sayesinde ilçe ve beldelerin sorunları, görüşleri hakkında bilgi edindiklerini ifade ederek, istişare toplantıları ile elde edilen fikir ve görüşler sayesinde kamu kurum ve kuruluşlarının ilçelerdeki ve beldelerdeki sorunlar hakkında bilgi sahibi olduklarını ve daha iyi çalışmalar yaptıklarını söyledi. Yoğun katılımın olduğu toplantı karşılıklı soru ve cevapların alınmasının ardından sona erdi.