Osmaneli'nde Vergi Rekortmenlerine Ödül

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 2008 yılı vergi rekortmenlerine ve emektar esnaflara plaket verildi.

Osmaneli'nde Vergi Rekortmenlerine Ödül
Belediye sosyal tesislerinde yapılan törene Vali Musa Çolak, Kaymakam Ali Ada, Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş ile çoksayıda yetkili katıldı. Çolak, işadamlarının ve esnafların ülkenin kalkınması için büyük katkıları olduğunu, vergisiz bir devlette kalkınmanın olmayacağını belirterek, "Bölgemizde son 5-6 yıllık dönemde duble yol, hızlı tren, sağlık, eğitim, tarım ve kültür alanında yatırımlar yapıldı" dedi.
Kaymakam Ada da, ilçenin eğitimine, sporuna, tanıtımına, asayiş hizmetlerine katkı sağlayan ve ahilik geleneğini işlerinde, davranışlarında ve yaşayışlarında uygulayarak bugüne kadar getiren esnaflara teşekkür etti.
Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız ise, "İlçe esnafının ahilik ruhundan aldığı şevkle, üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini belirterek, "Esnaflarımız, insanı ön planda tutan, onlara ağabeylik, kardeşlik ve hatta babalık yapan, ihtiyacı olana yardım eden, parası olmayana harçlık veren, maaşını alamayanı idare eden devlete karşı yükümlülüklerini tam olarak yerine getiren, kendi kullanmadığı bir şeyi başkasına satmayan, namusuyla çoluk çocuğunu geçindiren, bilgili ve sözü dinlenir insanlardır" diye konuştu.
Konuşmaları ardından 2008 yılında en fazla vergi verenler ile en eski esnaflara plaket takdim edildi.