Chp'ye Katılım

Alaşehir'de, CHP'ye 17 kişi katıldı

Chp'ye Katılım
Alaşehir'de, CHP'ye 17 kişi katıldı. Üyelere parti rozetlerini takan İlçe Başkanı Erkin Türker, partimiz Türkiye genelinde olduğu gibi Alaşehir'de de yeni katılımlarla daha da güçleniyor" dedi. CHP'ye katılımın her gün biraz daha artarak süreceğini anlatan Türker, şunları söyledi: "Alaşehir'de partimiz kongreden sonra hareketli günler yaşıyor. Bir taraftan sosyal etkinlikler düzenleniyor diğer taraftan partimiz kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim olarak mahalle, köy ve ev
ziyaretleri yapıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğu gün bu gündür. Kırgınlıklar, dargınlıklar bitmeli, herkes birbirini hoş görmelidir. Bu amaçla partimize her gün yeni katılımlar yaşanıyor. Bu da bizleri çalışmaya daha çok sürüklüyor. Bu gün partimize 17 yeni katılım oldu. Zaman içerisinde bu katılımları sayılarla telaffuz edemiyeceğiz."
CHP'ye yeni katılanlar adına konuşan Badınca Köyü eski muhtarı Gürsel Aslan, "ülkemizin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda birleşmenin Atatürk'ün partisi ve onu sevenlerle birlikte olmakta bulduk. CHP her gün biraz daha güçlenerek iktidara gelecektir" diye konuştu.