Seat'tan Cenevre'de Shakira'lı show

SEAT Cenevre Fuarı'nda Ibiza serisinin üçüncü modeli, sportif station wagon Ibiza ST'yi ve 'Elektrik Çağı'nın sportif coupesi IBE Concept'i tanıtıyor

SEAT ayrıca, 2010 Avrupa Turnesi’nin sponsoru olduğu Kolombiyalı pop yıldızı Shakira’yla show yaptı.

SEAT, 80. Cenevre Motor Show’da Ibiza model ailesinin üçüncü üyesi Ibiza ST’yi ve kompakt sporcoupe konsept aracı IBE Concept’i sergiliyor.

Mükemmel kullanım özelliğiyle birleşen kompakt dinamikler; SEAT Ibiza ST

SEAT’ın Cenevre Fuarı’ndaki en önemli yeniliği, başarılı model ailesi Ibiza’nın üçüncü üyesi olan Ibiza ST. Dünya lansmanı yapılan ve genç, sportif bir yaşam stili için mükemmel bir araç olan kompakt station wagon, markanın en güçlü özelliklerini bir araya getiriyor.

Station wagon tasarımı ve cömert yük kapasitesi ile birlikte, Ibiza serisinin genç, sportif karakterini koruyan Ibiza ST, tavan çizgisinin geriye doğru uzanması, arka çıkıntının mükemmel bir şekilde genel tasarımla bütünleşmesi ve her iki yanı arasındaki mesafenin darlığıyla, son derece sportif bir görünüm sergiliyor. Reference, Style ve Sport olma üzere sunduğu mükemmel donanım seçeneklerinin yanında, DSG şanzıman gibi yüksek teknoloji ürünü özellikler, Ibiza ST’yi, segmentinde rakipleri arasında iddialı bir otomobil hâline getiriyor.

Elektrik Çağı’nın coupesi IBE Concept

SEAT, fuar’da IBE Concept’in perdelerini de kaldırıyor. Kompakt, sportif bir coupe özelliği taşıyan bu model, elektrikli bir motorla donatılmış olup, geleceğin SEAT model tasarımlarıyla ilgili ipuçlarını da sunuyor. Kolay, çevik ve dinamik sürüş özelliklerini barındıran SEAT IBE, caddeler için mükemmel bir boyuta sahip. 102 hp güç ve 200 Nm tork üreten motora sahip SEAT IBE, 130 km hıza kadar ulaşabiliyor.

SEAT ve Shakira; iki yıldız Fuar’da parlıyor

SEAT Fuar’da pop yıldızı Shakira ile gerçekleştirdiği işbirliği neticesinde hayata geçirdiği ‘Good Stuff’ kampanyasının da tanıtımını yapıyor. Tanıtımda SEAT’ın Yönetim Kurulu Başkanı James Muir de yer alacak. SEAT, Shakira’nın yoksul ve yardıma muhtaç çocukların eğitimlerine destek amacıyla henüz 18 yaşındayken kurduğu “Barefoot” Vakfı’na da destek oluyor. SEAT’ın genç ve sportif imajıyla, Shakira’nın büyük bir başarı elde eden son albümü ‘She Wolf’deki müzik tarzının mükemmel bir şekilde birbirine bağlayan anlaşmaya göre, SEAT Kolombiya asıllı yıldızın, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Avrupa Turnesi’nin ana sponsorluğunu yapacak.