Fransa'da Başlayan Aşk Didim'de Mutlu Sona Ulaştı

Fransa'da yaşamlarının sürdüren ve uzun yıllardır birlikte yaşayan Haydar Mengi ile Patrıcıa Domınıque Vallejo çifti yaşamlarının Didim'de birleştirdi.

Uzun yıllardır Fransa'da birlikte yaşayan Türk işadamı Haydar Mengi ile Kolombia asıllı Fransız işkadını Patrıcıa Domınıque Vallejo, Fransa'da başlayan birlikteliklerini Didim'de mutlu sona dönüştürdüler. Çift, Didim Belediyesi'nde kıyılan nikahıyla yaşamlarını birleştirirken, çiftin yüzüklerini Didim Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Böcü taktı.
Didim Belediye Meclis Salonunda yapılan nikah töreninde çiftin arkadaşları İspanya uyruklu Andres Velasco ile Türk eşi Derya İbiri'de yanlı bırakmazken; damat Haydar Mengi'nin 35 yıllık arkadaşları Osman Kalıpçı ve İsmet Sevik'te törende hazır bulundu.
Didimi'i çok sevdikleri için nikahlarını Türkiye'de yapmaya karar verdiklerini açıklayan Mengi ve Vallejo çifti, kısa bir balayının ardından tekrar Fransaya döneceklerini söyledi. Mutlu çifti, mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına da teşekkür etti.