Sezonun İlk Hollandalı Turist Kafilesi Türkiye'ye Geldi

Sezonun ilk Hollandalı turist kafilesi, Türkiye'ye geldi. Kuşadası Korumar Otel'de kalan 110 kişilik turist gurubu 15 gün tatil yapacak.

Sezonun ilk Hollandalı turist kafilesi Kuşadası Korumar Otel'de törenle karşılandı. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün katıldığı törenin ardından turist gurubu onuruna Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden tarafından bir kokteyl verildi. Kokteylde konuşan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, yaptığı konuşmada, tatil için Türkiye'yi ve Kuşadası'nı tercih ettikleri için Hollandalı turistlere teşekkür etti. Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün de Kuşadası
olarak Hollanda pazarına büyük önem verdiklerini ve Utrecht fuarında etkin bir tanıtım kampanyası yaptıklarını belirterek, "Kuşadası'nda sezonun ilk Hollandalı turist kafilesini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm konuklarımıza tatil için Türkiye'yi ve Kuşadası'nı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
Hollanda'nın Zwolle şehrinden gelen 110 kişilik Hollandalı turist kafilesi 15 gün Türkiye'de kalacak. Kafile bu süre zarfında Kuşadası ve çevresi ile Ege Bölgesi'nin yanında Anadolu turuna da çıkacak.