Şampiyon Takım Altında Ödüllendirildi

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, 'Kuzey Doğu Basketbol Müsabakaları'nda şampiyon olan Ünye Basketbol Takımı'nı altınla ödüllendirdi.

Ünye Basketbolspor Kulübü Küçük Bayan Kuzey-Doğu Grubu Basketbol Takımı, Basketbol Federasyonu'nca 24-28 Mart 2010 tarihleri arasında Trabzon'da yapılan turnuvada şampiyon oldu.
Bu başarılarını kutlamak için Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, basketbol takımını makamında kabul ederek, sporcuları altınla ödüllendirdi.
Ünye Basketbolspor Kulübü Başkanı Osman Koç, Ünye Gençlik ve Spor Kulübü'nün 14 dalda kız-erkek takımı olarak mücadele ettiğini söyledi. Koç, "Kız takımımız erkeklere nazaran daha başarılı ve azimliler. Onlar bölgede başarılı olup şampiyon olmuşlardır ve Ünye'yi başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir" dedi.
Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise, "Küçük bayan basketbol takımımız Ünye'yi temsil ederek bölgede başarı göstermiş ve şampiyon olmuştur. Ünye adına kazandıkları bu başarıları bizleri mutlu ediyor. Bu başarı Ünye'nin her konuda farkını bir kez daha ortaya koyuyor ve her alanda gösterdiği öncülüğünün bir simgesi oluyor. Başarılı sporcularımızın hepsini kutluyor ve bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.