Gümüşhane'de Tarım Zirvesi Düzenlenecek

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane'de tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için yürütülen çalışmalarda büyük yol kat edildiğini söyledi.

Konuyla ilgili yapılan çalışmalar kapsamında 1 Nisan Perşembe günü Kelkit ilçesinde Belediye Salonu'nda yapılacak Tarım Zirvesi ile ilgili açıklamada bulunan Aydın, düzenlenecek toplantıya Ziraat Bankası Tarımsal Üretim ve Desteklemelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüsamettin Gülhan'ın yanı sıra Tarımsal Desteklemeden Sorumlu Daire Başkanı, Ziraat Bankası'nın ilgili müdürleri, Bölge müdürü, Gümüşhane Tarım İl müdürlüğü, Şube Müdürlükleri ile Tarım ve Ziraat odalarının katılımı ile gerçekleştirileceğini belirtti.
Süt üreticileri ve Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birlikleri ile tarımla uğraşanlar için son derece faydalı olacağı düşünülen programa tüm ilgilileri davet eden Milletvekili Aydın, köy muhtarları ve çiftçilerin katılımları ile gerçekleşecek bilgilendirme çalışmalarının vatandaşların en uygun düzeyde kredi ve desteklerden faydalandırılması için yapıldığını kaydetti.