Denemeç Sakarya'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Reha Denemeç, Siyaset Akademisinde, Demokratik Açılım konusunda bilgi vermek üzere ilimize geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Reha Denemeç, AK Parti İl Teşkilatının Siyaset Akademisinde, "Demokratik açılım ve süreç" ile ilgili bilgi vermek için ilimize geldi. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığına gelen genel Başkan Yardımcısı Denemeç', milletvekili Şaban Dişli, AK Parti il Başkanı Recep Uncuoğlu eşlik etti. Denemeç, il Kadın Kolları Başkanı Çiğdem atabek, Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, ilçe başkanları ve partililerce karşılandı.
AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu Genel Başkan Yardımcısı Denemeç'in gelişi ile ilgili verdiği bilgide, Siyaset Akademisinin 4 haftadır ilimizde devam ettiğini ifade ederek, "Bu hafta, Genel Başkan Yardımcımız Reha Denemeç, siyaset akademisinde Demokratik açılım konusunda bilgi vermek için ilimize geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç ise Sakarya'nın genel merkezin göz bebeği olduğunu ifade ederek, "Partimizi daha ileri götürmek için sık sık buralara gelerek sizlerle beraber oluyor, faaliyetlerde bulunuyoruz. Siyaset Akademisi sadece bunlardan bir tanesi" dedi. Denemeç, daha sonra AKM'de düzenlenen ve 500 kişinin katıldığı Siyaset akademisine katıldı.