Chp İl Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret

CHP İl Kongresinde yeniden İl Başkanlığı'na seçilen Süleyman Uslu ve yeni yönetim kurulu değişik kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Chp İl Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret
İl Başkanı Uslu ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.
İki adayla gerçekleşen kongrede demokratik bir ortamda seçimlerin gerçekleştiğini belirten CHP İl Başkanı Süleyman Uslu, "Yerel seçimlerde parti olarak çok büyük bir başarı elde ettik. İlimizdeki çok sayıdaki Belediye Başkanlığının yanı sıra, yıllar sonra Muğla İl Genel Meclisinde de partimizi tek başına iktidara getirdik. Yerel seçimlerde yaktığımız çoban ateşini genel seçimlerde bir yangına çevirmek istiyoruz. Bu nedenle partimizin tüm organları ve yöneticileri olarak birlik ve beraberlik içinde genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için daha çok çalışmalıyız" dedi.
Partinin ilkeleri doğrultusunda partideki herkesin görevini iyi şekilde yapmaları gerektiğini kaydeden CHP'li Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Partimizin ilkelerini halkımıza en iyi şekilde anlatarak birlik ve beraberlik içinde çok çalışmalıyız. Kişisel hedefler her zaman olacaktır. Ancak bu kişisel hedefler kurumsal hedeflerin önüne geçmemeli. Muğla'da yerel seçimde yakılan çoban ateşi ülke geneline yayılmalı ve aydınlatmalı. Zor günler geçiriyoruz. Ancak umutsuz olmaya hiç birimizin hakkı yok. Herkes görevini düzgün bir şekilde yaparsa, bu zor günleri daha kolay aşarız. Yaşamakta olduğumuz süreç hepimizi çok üzüyor. Ancak insanlık tarihinde inişlerde çıkışlarda olacaktır. Ülke olarak yeniden yükselişe geçmek için çok çalışmalıyız. Bunun içinde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Parti örgütü olarak Kaptanımız Sayın İl Başkanıdır. Diğer partililer ve yönetim kurulu üyeleri de kaptan köşkündedir. Yeni yönetim olarak hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.