Çaykur Rizespor'da Hedef 40 Puan

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, 40 puana ulaşarak ateş çemberinden çıkmak istediklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'da Hedef 40 Puan
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bugün basın mensupları ile birlikte öğle yemeğinde bir araya gelen teknik direktör Ümit Kayıhan, Orduspor karşısında mutlaka galip gelmek istediklerini belirtti. "Galip gelemesek de bir puan almaktan başka şansımız yok" diyen Kayıhan "Hedefimiz 40 puan. 40 puana ulaşıp ateş çemberinden çıkmak istiyoruz. Şu an için küme düşme riski bulunmadığını söylemek kendimizi kandırmak olur" dedi.
Çaykur Rizespor'da her hafta yeni isimlerin görev yaptığını da ifade eden Ümit Kayıhan, "Bu oyuncularım çok çalıştılar ve sıralarını beklediler. Oynamadıkları zaman küsmediler. Rizespor'un başarısı için kendilerini hazırladılar ve oynadıkları oyunla da takımlarına katkılarının çok büyük olduğunu hep beraber gördük. Elbette Kartal maçında geçirdiğimiz sıkıntılı dakikaları da unutmuş değiliz. Bu karşılaşmanın son dakikalarında gol atıp galip gelmeseydik bunları dile getiremezdik ve daha bedbaht konuşacağımız gibi iki puan daha geride olurduk" diye konuştu.
Kendileri gibi Orduspor'un da son haftalarda bir çıkış içinde olduğuna dikkat çeken Ümit Kayıhan "Rakibimizi yakından izliyorum. İçeride ve dışarıda kazanarak iyi bir çıkış yakaladılar. Oyun planlarına farklı bir yorum getirdiklerinden bu çıkışı sağladılar. Formda oyuncuları fazla ama Çaykur Rizespor olarak bizde son 3 maçta zorlu rakiplerle oynamamıza rağmen kaybetmiyoruz. Mücadelesi çok bir maç olacak" ifadelerini kullandı.
Kayıhan, takımdaki sarı kart sınırında bulunan futbolcu sayısına da dikkat çekerek "Hasan Ücüncü, Kenan, Murat, Ersin, Engin, Halil ve Riberio 3 sarı kart ile sınırda bulunuyorlar. Sınırda olan oyuncularıma özel uyarılarım olmayacak. Çünkü uyarı onları geri iter ve yapacaklarını yapamazlar. Kadromuz geniş olduğundan eksiklerin yerini doldururuz" şeklinde konuştu.