Beyoğlu'nda Barda Kanlı Çatışma: 3 Yaralı

Beyoğlu'nda bir barda meydana gelen silahlı çatışmada 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Polis kaynaklarına dayanan bilgilere göre, saat 01.00 sıralarında Beyoğlu Talimhane'deki Şehit Muhtar Caddesi üzerinde bulunan Gold Bar'a gelen 6 silahlı şahıs, önceden husumet içinde oldukları işletme yetkilileri ile tartışmaya başladı. Baskına gelen şahıslarla içeride bulunan görevliler arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Karşılıklı silahların çekildiği kavgada, karşılıklı ateş edilince Ali Aktürk, Şeyhmus Adleoğlu ve Azzet Şah tabancalardan çıkan kurşunlarla yaralandı. 1'i ağır, 1'i darp
sonucu olmak üzere 4 kişinin yaralandığı olayda yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sefk edilerek tedavi altına alındı. Saldırganlardan üçünün olay sonrası yaya olarak kaçtığı ifade edilirken, polisin kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.
Öte yandan silahla vurulan 3 kişiden 2'sinin elinden ve bacağından,1'inin de göğsünden ağır şekilde yaralandığı, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.
Diğer yandan kanlı çatışmaya sahne olan bar olayın ardından eğlenceye kapanırken, polisin olayla ilgili çok yönlü olarak soruşturma başlattığı bildirildi.