Başkan İş Makinesi Direksiyonunda

Henüz 10 yıllık bir geçmişe sahip genç bir belediye olan Muğla Merkeze bağlı Kafaca Belediyesine 2004 seçimlerinde başkan seçilen Murat Gökalp'i hem makam koltuğunda, hem de araçların ve iş makinelerinin koltuğunda görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor

Başkan İş Makinesi Direksiyonunda
Henüz 10 yıllık bir geçmişe sahip genç bir belediye olan Muğla Merkeze bağlı Kafaca Belediyesine 2004 seçimlerinde başkan seçilen Murat Gökalp'i hem makam koltuğunda, hem de araçların ve iş makinelerinin koltuğunda görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
Başkanla birlikte sadece 14 personele sahip Kafaca Belediyesinde eleman yetersizliği yaşandığı zamanlarda Belediye Başkanı Murat Gökalp makam koltuğundan kalkarak iş makinesinin direksiyonuna geçerek işlerin aksamasını engelliyor. Belde sakinleri başkanı bu şekilde görmeye alışırken, ilk defa görenler ise şaşkınlık ve takdirle karşılıyorlar. Başkan Gökalp, yeri geldiğinde toplu taşıma araçlarını kullanırken, yeri geldiğinde de iş makinelerinin direksiyonuna geçerek hafriyat atıyor, taş kırıyor.
Bu durumdan rahatsızlık duymadığını belirten Kafaca Belediye Başkanı Murat Gökalp, "Genç bir belediyeyiz. Eleman ve personel durumumuz ortada. Bir taraftan rutin belediyecilik hizmetlerimizi halkımıza layık bir şekilde vermeye çalışırken, bir taraftan da yöremiz için gerekli yatırım ve projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Borçsuz bir belediyeyiz, ama bütçemiz de ortada. Bunun için nerede bir eksiklik görsem vakit kaybetmeden gidermeye çalışıyorum. Halkımız bizi hizmet için bu göreve getirdi. Bunun için de ne gerekiyorsa yapıyoruz. İdealimin tek temeli bilgi, bilim ve çalışmak. Bunun için de yeri geldiğinde makam koltuğuna, yeri geldiğinde iş makinesi koltuğuna oturuyorum. Çünkü dinlenmemek için yola çıkanlar asla yorulmazlar. Biz de meclis üyesi arkadaşlarımız ve personelimiz ile birlikte yorulmuyoruz ve Kafaca halkı ve beldemiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.