Ayvalıklı Kartallar Taşkın'la Kanatlanacak

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaşlılar Derneği'nin yapılan olağan genel kurulunda mevcut başkan Şenay Taşkın yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ayvalıklı Kartallar Taşkın'la Kanatlanacak
Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği önceki gün Ayvalık Verem Savaş Dispanseri'nin yanında bulunan dernek lokalinde yaptıkları genel kurulda, derneğin kurucu başkanı Şenay Taşkın'a bir dönem daha yetki verildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda, divan başkanlığına Ayvalık'ın tanınmış isimlerinden Cihan Şişman, divan kâtipliği üyeliklerine de, Doğan Alpagut ve Gökhan Gökalp seçildi.
Kongre divan heyetinin oluşturulmasının ardından derneğin yönetiminin iki yıllık faaliyet ve denetim raporları okundu ve ibra edildi. Faaliyet ve Denetim Kurulu oylamalarının ardından yeni yönetimin seçilmesine gidildi.

YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU
Tek aday ve tek liste ile yapılan seçimde üç yıl önce derneği kuran mevcut dernek başkanı Şenay Taşkın yeniden göreve getirilirken, yeni yönetimde asillerde, Mehmet Cavlı, Salih Kantarcı, Mustafa Yıldırım, Mehmet Özman, İsmail Cahit Antekin, Cihan Şişman görev aldı.
Yedek Yönetim kurulu üyeliklerinde Gökhan Gökalp, Mustafa Büberci, Doğan Alpagut, Şener Ergüder, Hüseyin Karayelli, Ahmet Darbuka ve Recep Burhan Tekincan yer alırken, Denetim Kurulu asil üyeliklerine İbrahim Dalgacı, Mustafa İşbeceren ve Ercan Topal, Denetim Kurulu Yedek üyeliklerine de Mesut Nail Akın, Atıf Başeden ve Ali Adnan Şenel getirildi.

"DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"
Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği'nin ikinci dönem de başkanlığını üstlenen Şenay Taşkın yaptığı konuşmada, Ayvalık'taki Beşiktaşlıları tek çatı altında toplamaya gayret ettiklerini belirterek, derneklerine daha kapsamlı ve modern bir dernek lokali oluşturabilmek için düğmeye basacaklarını kaydetti. Ayvalık'ta gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sportif faaliyetlerin önemini vurgulayan Taşkın, "Yakın gelecekte ilçemize BJK çatısı altında Futbol, Basketbol, Voleybol gibi branşlarda okullar açmak için gereken tüm girişimleri el birliği ile yaparak, bu okulların açılması için tüm kaynakları hayata geçireceğiz" diye konuştu.
Ayvalık'ta BJK'lıları tek çatı altında toplayabilmek için büyük mücadelelerde bulunduklarını kaydeden Taşkın, "Ben şahsım adına maddi ve manevi tüm imkânlarımı derneğimiz için harcamaya her zaman hazırım. Ancak taraftarı olduğumuz Kara kartalımızın adını taşıyan derneğimizi hep birlikte daha iyi ve yükseklere uçurabilmek için hepinizden ve Ayvalık'ta ki tüm BJK'lılardan destek bekliyoruz" diye konuştu. Ayvalık Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şenay Taşkın'ın konuşmasının ardından dilek ve temennilerin ardından genel kurul sona erdi.