Yazıcıoğlu Çayırova'da Anıldı

Geçen yıl uçak kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde anıldı.

Yazıcıoğlu Çayırova'da Anıldı
Büyük Birlik Partisi eski lideri Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 1. yılında Çayırova Belediyesi Kültür Salonu'nda anıldı.
Programa Karadağ İslam Merkezi Başkanı ve aynı zamanda Karadağ Müftüsü Rıfat Peyciz, BBP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ve helikopter kazasında ölen arkadaşları için Kuran-ı Kerim okundu. BBP Çayırova İlçe Başkanı Elvan Şahin, merhum Yazıcıoğlu'na kendi ağzından yazdığı mektubu okudu. Şahin'in yazdığı mektup şöyle:
"Sevgili başkanım. Sana bir mektup yazar gibi seslenmek istiyorum. Sen kimilerinin Muhsin başkanı, kimilerinin koca reisi, kimilerinin genel başkanıydın. Bilmiyorum acaba benim için neyi ifade ediyordun ya da benim neyimdin? Düşündüm ve buldum, sen benim her şeyimdin ve benim için çok şeyi ifade ediyorsun.
Sevgili başkanım. Sen benim bazen çok sevdiğim ağabeyim, bazen liderim, bazen genel başkanım bazen de kendim...
Sevgili başkanım. İçimde sana karşı başka bir sevgi var. Bak 1 yıl geçti ayrılalı... Bilmiyorum bu ayrılık mı yoksa ebediyen kalbimizdeki yerini daha da sağlamlaştırmak mıydı? Emin ol ki, Rabbine kavuştuğun o günden beri seni ben ve alperenlerin hiç unutmadık. Seni, senin istediğin şekilde hep andık, hep anacağız. Seni kalbimize kazıdık. Seni hiç unutmayacağız".