İçmeler Turizme Hazır

AK Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır, Marmaris'e İçmeler beldesinin turizme hazır olduğunu belirti.

İçmeler Turizme Hazır
Geçtiğimiz hafta Marmaris'e gelen Ak Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır 5. Kadın ve Sanat Festivali daveti için geldiği Elegance Otelde program öncesinde yaptığı açıklamasında Marmaris'in turizme hazır olmadığını, ancak İçmeler'in bütün çalışmalarını yaptığını ve inşaatlarda son aşamalara gelindiğini vurguladı.
Turizm için önemli merkezlerden olan Muğla'ya bağlı ilçelerin sürekli gündemlerinde olduğuna işaret eden Hızır, "Bakanlığımızca Muğla'da turizmin en iyi dereceye getirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak Bodrum Marmaris gibi önemli merkezlerimizde turizm çalışmaları devam ediyor. Bunların içinde Bodrumda çalışmalar son aşamalara gelindi. Ziyaretim dolayısı ile İçmeler'i de gezme fırsatım oldu. İçmeler turizm öncesi çalışmalarını son aşamalarına getirmiş neredeyse bitmiş zannediyorum nisan ayına girmeden bitirecekler. İçmeler turizme hazır" dedi.
Diğer yandan mobese çalışmalarının devam ettiğini belirten Hıdır; " İçmeler'de mobese çalışmaları ilk önce başladığı için çalışmalarda sona gelinmiş. Marmaris'te bu mobese çalışmaları dolayısı ile her yeri kazılmış durumda. İnanıyorum ki bu çalışmalar en kısa sürede bitecektir. Zaten inşaatlarda son aşamalar yapılıyor. Nisan ayında inşatlar yasak olacak. Bu nedenle çalışmaların hızlandırılması ve turizme hazır hale getirilmesi için belediye başkanımızla da bu konuda görüşeceğiz" diye konuştu.