Diyarbakır'da Fuar Başlıyor

Diyarbakır'da Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi (TÜYAP) tarafından organize edilen "Ortadoğu Üretim Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı" 31 Mart- 4 Nisan tarihleri arasında başlıyor.

TÜYAP tarafından organize edilen ve Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (DESOB) desteği ile düzenlenen "Ortadoğu Üretim Makineleri ve Yan Sanayi Fuarı" 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında Diyarbakır'da başlıyor.

Fuara ilişkin olarak Dedeman Oteli'nde bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. TÜYAP Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın Diyarbakır için çok önemli olduğunu belirterek, "Fuar makine sektöründe gelişme ve yeniliklerden haberdar olma, sektör içinde durum anilizi yapabilme, müşteriler ile biraraya gelebilme, bayilik verme, mevcut bayilerle ilişkilerini geliştirme gibi birçok imkanı sunacak bir organize olacaktır. 13 ülkeden 150 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı ve bölge yatırımlarını teşvik edecek fuarda sergilenecek olan ürenlerin Diyarbakır'dan tüm bölgeye ve Ortadoğu'ya ulaşması makine sektöründeki çeşitliliği ve kaliteyi olumlu yönde etkileyecek, yurdun dört bir yanından fuara katılan firmaların ve konu ile ilgili profesyonellerin yapacağı iş bağlantıları ile bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır" dedi.