Terk Edilen Eş İntihara Kalkıştı

İzmir'in Çınarlı semtinde, eşi tarafından terk edilen Şükrü Çalık çareyi bir iş merkezinin çatı katına çıkarak intihar etmekte aradı

  İzmir ' in Çınarlı semtinde , eşi tarafından terk edilen Şükrü Çalık çareyi bir iş merkezinin çatı katına çıkarak intihar etmekte aradı . Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından Çalık , annesinin gözyaşlarına dayanamayınca intihar etmekten vazgeçti .
İzmir ' in Konak ilçesi Çınarlı semti 1587 sokakta bulunan bir şirketin çatı katına çıkarak intihar etmek isteyen Şükrü Çalık ( 28 ) , annesinin gözyaşlarına dayanamayınca intihardan vazgeçti . Muğlalı olduğu öğrenilen Şükrü Çalık ' ın bir süredir ayrı yaşadığı eşi G . Çalık tarafından terk edildiği ve iki çocuk babası olduğu bildirildi . Altı yıllık evli olduğu ve klimacılık yaptığı belirtilen Şükrü Çalık , eşi tarafından terk edilince bunalıma girerek bir iş merkezinin çatı katına çıkarak intihar etmek istedi .
Olay yerine gelen çok sayıda polis , Çalık ' ı intihardan vazgeçirmek için yaklaşık 1 saat ikna çabasında bulundu . Ancak , bir türlü ikna olmayan Şükrü Çalık ' ın daha sonra ailesine haber verildi . Olay yerine gelen annesi Necla hanım ile babası Ali İhsan ve kız kardeşi Hatice Çalık ' ın gözyaşları içinde oğullarına yalvarması üzerine Şükrü Çalık polis eşliğinde aşağı indirildi .
Uzun süren ikna girişimlerinin ardından aşağı indirilen Şükrü Çalık ' ın daha sonra ambulansa bindirilerek sağlık kontrolü için Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne götürüldü . Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .
( AH-CU-HO-Y )