Şimdi Umre Zamanı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde geçtiğimiz yıla göre, Umre için kutsal topraklara talebin her yıl büyük oranda arttığı öğrenildi.

Şimdi Umre Zamanı
  İlçe Müftüsü Ramazan Tekin , " Diyanet İşleri Başkanlığı ' nca umre ibadetini yapmak isteyen vatandaşlarımız için her yıl umre mevsiminde , özel paketler halinde , çok kapsamlı ' Umre Tur Programları ' hazırlanıyor . Umre kayıtlarımız Bahar Dönemi , Yaz Dönemi ve Ramazan Dönemi olmak üzere üç zaman diliminde yapılıyor . Şimdi bizim 3 . turumuz yapıldı . 10 turumuz olacak . Bununla ilgili hazırlanan broşürde ' Söz konusu turların gidiş-dönüş tarihleri ile Suudi Arabistan ' da kalınacak yer ve süreler , detaylı bir şekilde değerlendiriliyor . Her yıl bu talep artıyor . Diyanet İşleri Başkanlığı , kâr amacı gütmeden bu yıl da umreye geçen yılın fiyatları ile götürüyor . İsteyenler müftülüğümüzden broşürlerden temin edebilirler " şeklinde konuştu . " dedi .
Dinayet İşleri Başkanlığı ve özel organizasyonla bu yıl Umre ' ye Edremit ' ten yaklaşık 300 ' ze yakın kişinin gittiği öğrenildi . Bu rakam geçtiğimiz yıl ise bu rakam yarısı kadardı .