Ordu'da Yılın En'leri

Ordu'da haftalık yayın yapan Haberci Gazetesi'nin bu yıl 6.'sını düzenlediği 'Yılın En'leri anketinde seçilen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Ordu'da Yılın En'leri
  Her geçen yıl daha çok ilgi çekmeye başlayan Haberci Gazetesi ' nin ' Yılın En ' lerine bu yıl okurlar büyük ilgi gösterdi . Haberci Gazetesi okurlarının oylarıyla belirlenen sonuçlara göre , eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr . M . Hilmi Güler , ' Yılın Milletvekili ' , Devlet Su İşleri ( DSİ ) İl Müdürü Coşkun Alp ' Yılın Bürokratı ' , Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ' Yılın Belediye Başkanı ' seçildi .
İşadamı Hakan Şahin ' in ' Yılın Girişimcisi ' , Eczacı Perran Katırcıoğlu ' nun ' Yılın İş Kadını ' , Tahsin Güreşçi ' nin ' Yılın İş Adamı ' seçildiği ankette , Bayındırlık İl Müdürü Yılmaz Şahin ' Yılın Yöneticisi ' , Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği ' Yılın Sivil Toplum Kuruluşu ' , Türk Telekom Ordu İl Müdürlüğü ' Yılın Kurumu ' , Ordu Başöğretmen Anadolu Lisesi ' Yılın Eğitim Kurumu ' ve Ordu Mimarlar Odası ' Yılın Meslek Kuruluşu ' seçildiler .

GECEYE YOĞUN İLGİ
Yılın En ' lerinde seçilenlere ödülleri Grand TESK Otel ' de düzenlenen gecede verildi . İlginin hayli büyük olduğu gecede ödül alan protokol , siyasi parti temsilcileri , sivil toplum kuruluşları , belediye başkanları hazır bulundu . Gecede bir konuşma yapan Haberci Gazetesi sahibi Figen Çakmak , son dönemde Ordu ' nun modern ve gelişmiş bir il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini , birlik ve beraberlik felsefesinin her geçen gün güçlendiğini kaydetti . Bütün bu çalışmalara emek veren kişi ve kurumları okurlarının onayıyla ödül vereceklerini belirten Çakmak , " Bu başarı plaketlerini almaya hak kazananların gelecek kuşağa olumlu yönde örnek olacaklarına inanıyor , hatta genç neslin ülke ve Ordu adına yapacakları çalışma azim ve kararlılıklarını teşvik etmesini gönülden diliyoruz " dedi .

BAŞKANA ' ATOM KARINCA ' TAKDİRİ
' Yılın Milletvekili ' ödülüne layık görülen Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı M . Hilmi Güler ' e plaketini Haberci Gazetesi sahibi Figen Çakmak takdim etti . ' Yılın Belediye Başkanı ' seçilen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ' da plaketini Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı M . Hilmi Güler ' den aldı . Güler , Anlayan ' ı ' Atom Karınca ' diye takdir etti .
Gecede ayrıca AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Ayhan Yılmaz , işadamları İbrahim Aydın , Muzaffer Yüce , İsmet Şenocak , Ordu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr . Vahap Eren , TEDAŞ İl Müdürü Halil Mermer , Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı , Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven , Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar , Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert , Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Osman Kaya , TRT Trabzon Haber Müdürü Kenan Nadi Özbay ile Kanal 52 Haber Spikeri Özge Bacaksız , ' Özel Hizmet Ödüllerine ' layık görüldüler .
Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi de söyledikleri şarkılarla geceye renk kattı .