Melih Gökçek: Ben CHP uzmanıyım

SKY Türk ekranlarında yayınlanan Şimdiki Zaman isimli programa telefonla bağlanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ilginç bir yorumda bulundu.

Melih Gökçek: Ben CHP uzmanıyım
 

CHP Ankara Miletvekili Nesrin Baytok ' un da konuğu olduğu programa telefonla bağlanan Melih Gö ; kç ; ek , yö ; neltilen sorulara cevap verdi .

Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediyesi ' ne ait borç ; lar hakkında yö ; neltilen sorulara yanıt veren Gö ; kç ; ek , Murat Karayalç ; ın ' ın belediye başkanlığı dö ; neminden kalan borç ; lardan şikayetlenerek , ' Karayalç ; ın ' ın 1 aldığını biz 2 . 5 olarak ö ; dü ; yoruz . Zaten yapmış olduğu işler 2 milyar Dolar civarında bir iştir 1 milyar Dolar ' a rahatlıkla ç ; ıkabilecek olan bir iş 2 milyar Dolar ' a mal edilmiştir . Bir de bunun ü ; zerine 2 . 5 misli faiz geldiği zaman bu belediyenin bu işin iç ; erisinden ç ; ıkabilmesi mü ; mkü ; n değildir ' diye konuştu .

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetinin Ankara ' yı batak iç ; ine soktuğunu ö ; ne sü ; ren Gö ; kç ; ek , ' Borcu yapan kendileri . Ondan sonra sabun kö ; pü ; ğü ; gibi yukarıya ç ; ıkıp efendim Ankara Bü ; yü ; kşehir Belediyesi borcunu ö ; demiyor . 600 milyon Dolar tahvil sattılar Japonya ' ya , 600 milyon Dolar ' ın karşılığında bü ; tü ; n hesaplara bakıyoruz . 100 milyon Dolar ' ın karşılığını buluyoruz geriye kalanların hepsini ç ; ar ç ; ur etmişler ' dedi .

Daha sonra Ankara ' da yapılan kö ; klü ; değişikliklerden bahseden Gö ; kç ; ek 4 bü ; yü ; k sanayi sitesinin altyapısının bedava yapıldığını anlattı . Bu sırada Gö ; kç ; ek ' e Anadolu Organize Sanayi Bö ; lgesi ' nin yolları olmadığını ve bu bö ; lgenin durumu ile ilgili bir soru yö ; nelten Nesrin Baytok , Belediye Başkanı ' ndan aldığı ' Benden sadece ana yollarını istediler onu da yapıyorum ' cevabıyla neye uğradığını şaşırdı .

BEN CUMHURİYET HALK PARTİSİ UZMANIYIM

Daha sonra CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ' un konular hakkında bilgisi olmadan konuştuğunu sö ; yleyen Gö ; kç ; ek , ' Ben Cumhuriyet Halk Partisi uzmanıyım . Cumhuriyet Halk Partisi Uzmanı olduğum iç ; in ; onların ne konuşacaklarını , nasıl konuşacaklarını nerede bu hale geleceklerini biliyorum . Nesrin Hanım kendisi fark etmiyor da ben yü ; zü ; nü ; ekrandan gö ; rü ; yorum şekilden şekile giriyor ' diye konuştu

İŞTE O ANLAR