Kocaelispor-Konyaspor maç sonunda neler oldu

Bak Asya 1. Lig'de Konyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona eren Kocaelispor-Konyaspor maçı sonrası teknik adamlar değerlendirmelerde bulundu.

Kocaelispor-Konyaspor maç sonunda neler oldu
  Kocaelispor teknik direktö ; rü ; Coşkun Demirbakan , maç ; ın ardından yaptığı aç ; ıklamada , Kocaelispor ' da gö ; reve başladıktan sonra oynadıkları maç ; larda kaleye gelen ilk topların duruş ve pozisyon hataları nedeniyle gol olduğunu , bunun da futbolcuların psikolojik direncini azalttığını sö ; yledi .

Hem Konyaspor karşılaşmasında hem de bundan ö ; nce oynadıkları maç ; larda rakiplerin basit gollerle ö ; ne geç ; tiğini ifade eden Demirbakan , şunları sö ; yledi :
' ' Daha bizim ö ; ne geç ; tiğimiz bir maç ; olmadı . İnşallah kulü ; p seneye toparlanır . Daha ö ; nce sö ; ylediğim iç ; in bir daha sö ; ylemek istemiyorum . Kulü ; bü ; mü ; zü ; n şartları diğer kulü ; plerden değişik . Elimizdeki futbolcuları ' genç ; ler , yaşlılar ' diye ayırmadan devam edeceğiz .
Taraftara ç ; ok teşekkü ; r ediyorum , şu şartlarda bizden bir şeyler beklediler . Oyunun iyi olduğu zamanlarda katkıları taktire şayan . Futbol bu , ben ' kurtarırım ' diye geldim , olmadı , suç ; lu varsa o da benim . ' '

Daha ö ; nce sondan ikinci sırada aldığı bazı takımları lider yaptığını anımsatan Demirbakan , başta Kocaelispor ' u dü ; şme hattından kurtarabileceğini dü ; şü ; ndü ; ğü ; nü ; , bu konuda da kendisine ç ; ok gü ; vendiğini , ancak şartların oluşmadığını iddia etti .

Konyaspor Teknik Direktö ; rü ; Ziya Doğan , maç ; ın ikinci yarısında daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını , oyuncularının takım ruhuyla hareket ettiğini , bunun kendisini gelecek haftalar iç ; in ü ; mitlendirdiğini sö ; yledi .

Girdikleri pozisyonların tamamını gole ç ; evirmeleri durumunda skorun ç ; ok daha farklı olabileceğini ifade eden Doğan , şö ; yle devam etti :
' ' 3 puan aldığımız iç ; in ç ; ok mutluyuz ama bu maç ; ı burada unutup ö ; nü ; mü ; zdeki maç ; lara bakacağız . Ö ; nü ; mü ; zde ö ; nemli maç ; larımız var . Bu galibiyet bize moral oldu . Taraftarımızın da takıma sahip ç ; ıkması lazım , onların desteğine ç ; ok ihtiyacımız var . İnşallah ö ; nü ; mü ; zdeki hafta sahamızda oynayacağımız maç ; tan da 3 puan alarak , gidebileceğimiz en iyi yere gitmek istiyoruz . Rakiplerimiz de bugü ; n kazanmış ama biz ö ; nce kendimize bakalım . Oyuncularımı mü ; cadele azmi , oyuna asılan bir grup olmalarından dolayı tebrik ediyorum . ' '

Konyaspor kalecisi Haluk Tanrıseven ise iş ahlakı , arkadaşlık anlamında ç ; ok iyi bir takım olduklarını , ancak her takımın yaşayabileceği sıkıntıları biraz ü ; st seviyede yaşadıklarını dile getirdi .

Kocaeli ' ne galibiyet iç ; in geldiklerini , galip gelmelerine rağmen futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında takım arkadaşları kaleci Recep Ö ; ztü ; rk ' ü ; n tutuklanmasından dolayı ç ; ok fazla mutlu olamadıklarını ifade etti .

Takım olarak Recep ' in suç ; suz olduğuna inandıklarını , en kısa zamanda aklanacağını dü ; şü ; ndü ; klerini dile getiren Tanrıseven , buruk bir galibiyet sevinci yaşadıklarını , galibiyeti Recep Ö ; ztü ; rk ' e armağan ettiklerini sö ; zlerine ekledi .