Giresunlular'da Başkan Değişmedi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Giresunlular Derneği Başkanı Aydın Turan güven tazeledi.

Giresunlular'da Başkan Değişmedi
  Girensunlular Derneği ' nin olağan kongresi yapıldı . Seçimlere geçilmeden önce Recep Akıllı tarafından 3 yıllık faaliyet ve mali bütçe raporu okundu . Bütçenin 16 bin 350 lira olarak açıklanmasının ardından , o bütçeyle neler yapıldığını maddeler halinde anlatan Akıllı , belirlenmiş ailelere erzak , kıyafet ve nakit yardımlarının yanı sıra , iftar yemekleri , tanışma- kaynaşma kahvaltılarıyla birlikte Kutlu Doğum Haftası ' yla ilgili program yaptıklarını , derneğin 4 bin 500 liralık borcunu ödediklerini söyledi .
Aday listelerinin okunması sırasında Özgür Kurt salondan çıktı . Kurt ' un aday listesinde adı okunan Kahraman Ocak ise , listede olmadığını , adının bilgisi dışında divana sunulduğunu söyleyerek divan başkanına bu olayı bildirdi . Kahraman Ocak ' ın görüşünü dikkate alan divan kurulu , seçime tek aday olarak girilmesine , oylamanın da açık yapılmasına oy birliğiyle karar verdi .
Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Aydın Turan , bütün üyelerin oyunu alarak ikinci defa seçildi . Seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Aydın Turan , ilk defa bu kadar çok iştirak olduğunu dikkat çekerek , faaliyetlerine devam edeceklerine , önümüzdeki günlerde SMS sistemi oluşturarak hemşerilerine faaliyet duyurularının yapılacağını belirtti .
Yönetimde Fahrettin Öksüzoğlu , Rafet Gargın , Recep Akıllı , İlhan Toklucu , denetleme kurulunda Ali Uçar , Vahit Koç , Yusuf Turan yer aldı .