Başkan Çimenoğlu'ndan İbitem'e Teşekür Plaketi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr

Başkan Çimenoğlu'ndan İbitem'e Teşekür Plaketi
  Zonguldak ' ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr . Nevzat Çimenoğlu , itfaiye personeline eğitim veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi ' nde görevli eğitmenlere teşekkür plaketi verdi .
Alaplı Belediye Başkanı Dr . Nevzat Çimenoğlu , Alaplı Belediyesi itfaiye personeline 15 gün süreyle " İtfaiye eğitim semineri " veren ve bu sürede düzenledikleri tatbikatlarla da personelin seminer bilgilerini pekiştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi ' nde görevli eğitmenler Zafer Özçakmak ve Sinan Taşkın ile Alaplı Belediyesi ' nin seminer talebine olumlu yanıt vererek , bu seminerin gerçekleşmesini sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ' na , İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi ( İBİTEM ) Amiri Cemalettin Budak ve Amir Yardımcısı Altay Oruç ' a , katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi .
Belediye Başkanı Dr . Nevzat Çimenoğlu , Belediye Başkanlığı makamında , Alaplı Belediyesi İtfaiye Amiri Zafer Eryiğit ve Amir Yardımcısı Muzaffer Kaçar ' ın da katılımıyla , teşekkür plaketlerini , sahiplerine ulaştırılmak üzere İBİTEM eğitmeni Sinan Taşkın ' a verdi . Başkan Çimenoğlu , eğitmenler Sinan Taşkın ile Zafer Özçakmak ' a ayrıca teşekkür belgesi ile Alaplı Belediyesi ' nin flamasını da takdim etti .
Alaplı Belediye Başkanı Dr . Nevzat Çimenoğlu , İBİTEM eğitmenlerinin itfaiye personeline verdiği seminerin ve tatbikatların son derece faydalı olduğunu belirterek , seminerlerin devam edeceğini ifade etti .