Aydın Şoförler Odası'nda Özmeriç Dönemi

Aydın Şoförler Odası'nın bugün yapılan olağan genel kurulu tamamlandı

Aydın Şoförler Odası'nda Özmeriç Dönemi
  Aydın Şoförler Odası ' nın bugün yapılan olağan genel kurulu tamamlandı . Yoğun bir katılımın olduğu seçimlerde mevcut başkan Ali Tuncal ' a karşı adaylığını açıklayan Semih Özmeriç , Aydınlı şoförlerin yeni başkanı oldu . Seçim sonunda birlik mesajları veren Özmeriç , " Seçim geride kalmıştır . Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır . Bundan sonra Aydın şoförünün sorunlarını çözmek için çalışacağız " dedi .
Aydın Şoförler Otomobilciler Odası ' na ait düğün salonunda sabah saatlerinde başlayan kongrede , salon yoğun katılım nedeniyle yetersiz geldi . 912 delegesi buluna Şoförler Odası Genel Kurulu ' nda Divan Başkanlığı ' nı Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit yaptı . Kongreye oda başkanları , sivil toplum örgütü temsilcileri ve üyeler yoğun ilgi gösterdi .
Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın ' ın katıldığı kongrede , Başkan Apaydın , birlik ve beraberliğin öneminden söz ederek şoförlere hitaben yaptığı konuşmada , " Sevgi ve saygı ile taşıyacağımız bütünlüğü devam ettireceğiz . Sıkıntıları birlikte aşacağız . Salondan çıktıktan sonra kazanan sizler olacaksınız . Yüreğini ortaya koyarak aday olan bu iki arkadaşa kutluyorum " dedi .
Kongrede , Sanayi Ticaret Bakanlığı Müfettişi ' nin raporu doğrultusunda mevcut Başkan Ali Tuncal ve yönetiminin çeşitli borç ve giderlerin zamanında ödenmemesi sonucu odaya 11 bin TL zarara uğrattığı ' yolundaki rapora istinaden yapılan oylamada delegeler , bu zararın keyfi sebeplerden oluşmadığı yönünde karar verip , paranın dönemin yönetiminden değil odanın kasasından karşılanması yönünde oy kullandılar .
Günlerdir konuşulan ve Aydın kamuoyunu yakından ilgilendiren seçim sonunda Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç oldu . 912 delegeden 721 delegenin oy kullandığı seçimlerde Semih Özmeriç ' in listesi 468 oy alırken , mevcut başkan Ali Tuncal ' ın listesi 248 oy aldı . 5 oy da geçersiz sayıldı .
Yapılan seçimlerin ardından Aydın Şoförler Odası yönetimi Semih Özmeriç başkanlığında , Oktay Mantar , Okan Yalçın , Muhittin Akgün , Adnan Yalçın , Atilla Akgün ve Sabri Duru ' dan oluştu .