Şişli'de Adrese Teslim Trafik Terörü

Şişli'de, trafikte tartıştığı sürücünün adresini tespit eden şahıs kavga ettiği sürücüyü sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu.

Şişli'de Adrese Teslim Trafik Terörü
Şişli'de, trafikte tartıştığı sürücünün adresini tespit eden şahıs kavga ettiği sürücüyü sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganın, Tekstil Atölyesi'nde çalışan sürücünün kullandığı otomobilİ üzerinde yazılı işyeri telefonundan adresini belirlediği tespit edildi.
Olay, Dolapdere Caddesi Küçükbayır Sokak üzerinde dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Şişli'de tekstil atölyesinde şoför olarak çalışan Sadık Yapçı, ters istikamette seyreden 34 GS 6442 plakalı otomobilin sürücüsü ile tartışmaya başladı. İsmi öğrenilemeyen sürücü ile uzun bir süre tartışan Yapçı, daha sonra kavga çıkmaması için aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. İşyerine gitmek üzere araçtan inen Yapçı, bu sırada tartıştığı şahıs tarafından yolu kesilerek kurşun yağmuruna tutuldu. Sokak ortasında kanlar içerisinde yere yığılan Yapçı, çevredeki vatandaşların yardımıyla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki bacaklarından yaralanan Yapçı tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise olay yerinden otomobili ile kaçtı.

Kaçan saldırganın, Sadık Yapçı'nın izini kullandığı otomobil üzerinde yazan iletişim numarası üzerinden işyerini tespit ettiği ortaya çıktı. İddiaya göre; tartışmanın ardından otomobilin üzerinde yazan işyeri telefonu arayan saldırgan, önce adresi öğrendi ardından saldırı için Yapçı'yı işyerinin önünde bekledi. Gelir gelmez ise bacaklarına kurşun yağdırdı ve ardından kaçtı.

Görgü tanıkları saldırganın kullandığı arabada küçük bir çocuğun olduğunu ileri sürdüler. Olaya tanık olan bazı vatandaşlar ise "Sadık gelince, saldırganda arabasından indi ve tabancayla ateş açtı. Bildiğimiz kadarıyla yolda kavga etmişler" diye konuştular.
Saldırı sonucu yaralanan Sadık Yapçı ise "Ters yönden geliyordu. Daha sonra beni vurdu" diye konuştu. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.