Protokol İle Kimsesiz Çocuklar Maç Yaptı

Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen futbol müsabakasında SHÇEK Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklarla Samsun protokolü karma takımları karşılaştı.

  AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk önderliğinde Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve protokol mensupları ile SHÇEK Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu ' nda kalan çocukların kaynaşmasını amaçlayan futbol müsabakasında karma takımlar Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu sahasında karşılaştı .
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Milletvekili Fatih Öztürk ' ün çocukların da aralarında bulunduğu karma takımları sahada karşı karşıya gelirken , Vali Hasan Basri Güzeloğlu ' nun takımı Fatih Öztürk ' ün takımı 6-5 yendi . Maçta Vali Güzeloğlu 3 , Fatih Öztürk ise 2 gol attı .
Organizedeki amacın çocuklarla kaynaşmak olduğunu söyleyen Milletvekili Fatih Öztürk , " Bu çocuklar bizim çocuklarımız . Çocuklarımızla daha iyi kaynaşarak bir araya gelmek istedik . Amaç burada futbol oynamak değil , bu çocuklarımızla birlikte olabilmek adına bir organize . Katılan bürokratlara teşekkür ederim " dedi .
Maç boyunca iyi bir performans sergileyen Vali Güzeloğlu , " TBMM ' de Samsun ' u temsil eden ve TBMM futbol takımında yer alan Milletvekili Fatih Öztürk ' e bu güzel düşüncesi için teşekkür ediyorum " diye konuştu .
Müsabakada Vali Güzeloğlu , Milletvekili Öztürk , Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay İbrahim Yıldırım , Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Doğru , Bölge İdare Mahkemesi Başkan Vekili Cavit Erdem , TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven ve çok sayıda kurum müdürü forma giydi .