Malatya'da Kick Boks Siyah Kuşak Siyah Kuşak Sınavı Yapıldı

Malatya'da Kick Boks siyak kuşak sınavı yapıldı

  Malatya ' da Kick Boks siyak kuşak sınavı yapıldı . Sınavları yerinde incelemek üzere Malatya ' ya gelen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı , Kick Boks sporunun Türkiye ' de büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi .
Kayıcı , yaptığı açıklamada , " Türkiye ' deki Kick Boks sporunun yapılanması çok iyi . Olimpiyat Dünyası Dergisi ' nde de yayınlanan habere göre Türkiye ' deki bütün federasyonlar içerisinde 5 . olduk . Buda tabi ki Kick Boks camiasının büyüklüğünden kaynaklanmaktadır . Federasyon yönetimi olarak bunu tek başımıza değil bir aile olarak hep birlikte yapıyoruz . 2012 Avrupa Şampiyonası ile 2013 Dünya Şampiyonası Türkiye ' de yapılacak . Kick Boks sporunun büyüklüğü ortadadır . 81 ilde sporcularımız var . Buda camiamızın
büyüklüğünü gösteriyor " dedi .
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ' a spora verdiği destekten dolayı teşekkür ederek , " Malatya ' da çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var . Geniş bir camiaya sahibiz . Malatya ve diğer illerden vazgeçemeyiz . Önemli olan Kick Boks sporunun büyüklüğüdür . Be Malatya ' da Kick Boks sporuna önem veren herkese teşekkür ediyorum " diye konuştu .