Başkan Ürgüp'ten 'Sonsuzluğa Yürüyüş' Programına Davet

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının ölümünün birinci yıl dönümü münasebetiyle düzenlenecek olan 'Sonsuzluğa Yürüyüş' programına tüm Sivaslıları davet etti.

Başkan Ürgüp'ten 'Sonsuzluğa Yürüyüş' Programına Davet
Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Sivas'ın Şarkışla ilçesinin Elmalı köyünde başlayan güzel bir hayat, bir başka Elmalı'da, Kahramanmaraş'ta şerefli bir ölüm ile son buldu. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve kader arkadaşlarının hakka yürüyüşlerinin yıldönümü sebebiyle bir anma programı düzenlenecek. Sivas Belediyesi, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının Hakk'a yürüyüşlerinin birinci yılı sebebiyle 'Sonsuzluğa Yürüyüş' erlerini anma programı düzenleyecek. Program, 28 Mart 2010 Pazar günü 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda saat 13.30'da başlayacaktır. Tüm Sivaslıları davet ediyorum" dedi.
Anma programında bir takım etkinliklerin olacağını ifade eden Başkan Ürgüp, "Mehter, Dostlarından Hatıralar, Mektup Yarışması Sonuçları, Kaside, Hakkında Görüşler, Tasavvuf Dinletisi ve Dua bölümleri yer alacak. Hatıralarımızı, duygularımızı ve hüznümüzü bölüşmek maksadıyla düzenlenecek anma programına bütün Sivas halkı davetlidir" diye konuştu.