Sinop'ta Eğitime Araç Takviyesi

Sinop'ta eğitime kazandırılan hizmet aracı törenle hizmete sunuldu.

Sinop'ta Eğitime Araç Takviyesi
AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, Merkeze bağlı Osmaniye köyünde yan yana hizmet veren Sinop İMKB Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Sinop Fen Lisesi'ne şahsi girişimleriyle kazandırdığı hizmet aracının anahtarlarını törenle teslim etti. Her iki okulun ortak kullandıkları alanda düzenlenen törene Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, il genel meclisi üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile çok sayıda öğrenci ve okul yönetimleri katıldı. Törende konuşma yapan Sinop İMKB Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Burhanettin Tunç ile Sinop Fen Lisesi Müdürü Metin Çengel ile her iki okulun okul aile birliği başkanları Saadet Uğur ve Atilla Ünal birer konuşma yaparak Milletvekili Tıngıroğlu'na teşekkür ettiler.
Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'de yaptığı konuşmada, hizmet aracının hayırlı olmasını diledi. Ergül, "Şu anda yaşadığımız olay, yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin en güzel örneği. Sayın vekilim Sinop'a hizmet noktasında bizi alıştırdı. Yardım ve destek söz konusu olduğunda bizim yanımızda yer alıyorlar. Parti gözetmeksizin bizlerin yanında her zaman oluyorlar. Bundan önce de Erfelek Belediyesi'ne de çok güzel bir itfaiye aracı kazandırmıştı. Kendisine minnettarız" diye konuştu.
Tören bitiminde imzalar atılarak devir-teslim yapıldı. AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, aracın anahtarlarını okul müdürlerine teslim etti.