Karbarder'den Kan Bağışı

Karabük Bartınlılar Derneği (KARBARDER) üyeleri "Ulusal Güvenli Kan Temini Projesi" kapsamında kitlesel kan bağışışı kampanyası düzenlendi

Karbarder'den Kan Bağışı
Karabük Bartınlılar Derneği (KARBARDER) üyeleri "Ulusal Güvenli Kan Temini Projesi" kapsamında kitlesel kan bağışışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'da destek verdi.
KARBARDER Derneği Başkanı İsmail Hakkı Demir, "Ulusal Güvenli Kan Temini" projesi kapsamında kitlesen kan bağışı kampanyası düzenlediklerini kaydetti. Kan vererek bir hayat kurtarmanın manevi huzurunu hiç bir şeye değişmeyeceklerini anlatan Demir, "Gönüllü yapacağınız bir ünite kan bağışı ile siz de bir hayat kurtarabilirsiniz. Dernek olarak kitlesel kan bağışında bulunma kararı almış bulunuyoruz. Bu gün şimdiye kadar 50 ünitenin üzerinde kan verildi, daha çok vatandaşımızın gelip kan vereceğine eminim" diyerek tüm Karabüklülere kampanyaya katılması çağrısında bulundu.
Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy,'da, düzenlenen kampanyalara destek olunması gerektiğini ve periyodik aralıklarla kan bağışının yapılması gerektiğini hatırlattı.