Ditab, Didim'i Ukrayna Fuarında Tanıtıyor

Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAN) Başkanı Salih Bankoğlu, Ukrayna'nın Kiev Kentinde bu yıl 16'ıncısı düzenlenen UITT Seyahat ve Turizm Fuarında Didim'i temsil ediyor.

Ditab, Didim'i Ukrayna Fuarında Tanıtıyor
24-26 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kiev UITT Seyahat ve Turizm Fuarına Didim'i tek başınan DİTAB Başkanı Salih Bankoğlu temsil ederken Fuarın ilk günüyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bankoğlu Fuar Kiev'de yaşayan ve Dil Bilen Cihangir Deveci ile stantta gerekli düzenlemeleri yaptıklarını kaydederek, "Fuarın açıldığı 24 Mart gününden itibaren tanıtım çalışmalarımıza başladık. Bugüne kadar ki katıldığımız fuarların en kalabalığıyla karşılaştık.Tur operatörleri, acenteler ve profesyonellerin bulunduğu ilk günde bizim stantımıza ve daha bir çok ülkenin stantı önünde kuyruklar oluştu. Rusça broşür, İngilizce Didim CD'si, Apollon maketi, Didim amblemli bez ve karton çantalarla malzemeleri iki kişi dağıtmakta zorlandık. 400`e yakın ziyaretçi kartı bırakıldı standımıza... 450 çantanın tamamı ile broşür ve CD'lerin büyük bir kısmını dağıttık. 25 ve 26 mart tarihlerinde de devam edecek fuarı Hollanda ile kıyasladığımız için malzemelerin son güne yetmeyeceğini anladık. Hollanda da 750 adet broşürü 3 günde zor dağıtmıştık. Turizmle ilgili birçok kişiyle görüşme fırsatı da bulduk. Didim burada pek bilinmiyor. Biz de Bu görüşmelerimizde ilçemizi tanıtıyoruz" dedi.
Ukraynadan Türkiye'ye 2008'de 750.000, 2009'da 530.000 civarında Turist geldiğini Kiev Büyükelçisinden öğrendiğini dile getiren Bankoğlu "Bu yıl bir milyon civarında turist beklendiğini Büyükelçimizden öğrendik.Amacımız bu pastadan Didim`e de pay çıkarmaktır.Fuarın son gününe kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.