Teşkilat Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak yoğun teşkilat çalışmalarını metropol dışındaki ilçelerde de sürdürmeye devam ediyor

Teşkilat Çalışmaları Devam Ediyor
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak yoğun teşkilat çalışmalarını metropol dışındaki ilçelerde de sürdürmeye devam ediyor. Güçlü teşkilat için var gücüyle çalışan Kabak son olarak Kınık, Bergama ve Dikili İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek yenilenen AK teşkilatlara başarılar diledi.
Kınık İlçe Başkanı Sami Molla Ahmet ve ilçe teşkilatıyla biraraya gelen Kabak, Kınık Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kınık Ziraat Odası da ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Mert ve Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karga ve S.S Yeni Kınık Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Mustafa Melez'den ilçedeki esnaf ve çiftçilerinin sorunlarını dinleyen Kabak, AK Parti hükümetlerinde Tarım Bakanlığınca destekleme politikalarında yapılan hamleye dikkat çekti. Kabak; ''Tarımda üretimden ve verimden bağımsız destekleme politikalarına son verildi. Üretimi ve verimliliği öne çıkaran bir destekleme sözkonusu.İzmir, hayvansal üretim açısından üçüncü,genel tarımsal üretim değeri açısından ikinci, bitkisel üretim değeri açısından Türkiye'nin bir numaralı büyük gücü konumunda yer alıyor. İzmir'e yapılan tarımsal teşvikler 2002-2009 yılları arasında 12 kat arttı. Bakanlığımız siz çiftçilerimize mazottan gübreye, hayvancılığa kadar her alanda büyük destek veriyor, vermeye de devam edecektir, hiç kuşkunuz olmasın'' dedi.AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Bergama İlçe Başkanı Hasan Şahin ve ilçe teşkilatı ziyaretinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlçedeki doktor sıkıntısını dile getiren gazetecilere cevap veren Kabak; ''İzmir genelinde doktor sayısı sıkıntısı yok.Ancak dağılımda sıkıntı gözleniyor. Taşrada yaşanılan sıkıntı, doktorların şehir merkezinde yığılmalarından kaynaklanıyor. İlçelerde yaşanılan sıkıntıyı yerel yöneticilerin çözmesi gerekmektedir''dedi. Bölgedeki vatandaşların Aliağa-Menderes hafif raylı sistem projesinin turizm için önem taşıyan kuzeyde Bergama, güneyde Efes'e kadar uzatılması beklentisini haklı bulduğunu söyleyen Kabak; ''Bu bölgeler İzmir'in simgesi, vitrini konumunda olan yerler. Hafif raylı sistemin Bergama- Efes'e ulaştırılması gayet yerinde bir proje olur.Ama önce Aliağa-Menderes seferlerinin başlaması, ordaki mayanın tutması gerekiyor.İzmir metrosu dışında yer alan bu projeyi de Büyükşehir Belediyesi bitiremeyince Bakanlığımızın Yüzde 50 ortaklığıyla devereye girdi ve proje bitme aşamasına geldi Umuyoruz ki İzmir'imizin kurtuluş gününde devlet töreniyle açılışı gerçekleştirilecek'' şeklinde konuştu.
Dikili İlçe teşkilatı ziyaretinde de İlçe Başkanı Mehmet Önder Akşengür ve ilçe yönetimine E-Teşkilat ile ilgili bilgi veren Kabak; ''Mükemmel bir teşkilat yapılandırması için yola çıktık. En büyük gücümüz siz teşkilatlarımızsınız. Başarı sizlerin çalışmasıyla gelecek. Seçim telaşının olmadığı bugünlerde başlattığımız E-Teşkilat çalışması, seçim gecesi AK Partinin başarısının aynası olacak''dedi.