Kuşadası Belediyesi'nin Tanıtım Atağı Devam Ediyor

Kuşadası Belediyesi'nin uluslar arası turizm fuarlarındaki tanıtım atağı devam ediyor

Kuşadası Belediyesi'nin Tanıtım Atağı Devam Ediyor
Kuşadası Belediyesi'nin uluslar arası turizm fuarlarındaki tanıtım atağı devam ediyor. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün başkanlığındaki heyet, 25-28 Mart tarihleri arasında Romanya'nın Başkenti Bükreş'teki TTR Uluslararası Turizm Fuarı'na katılacak.
Kuşadası'nın tanıtım alanında yaşadığı sorunların çözümü için yoğun çaba sarf eden Kuşadası Belediyesi'nin tanıtım atağı sürüyor. Son olarak Dünya turizminin borsası olarak kabul edilen Berlin Uluslar arası Turizm Fuarı (ITB)'de önemli başarılar elde eden Kuşadası Belediyesi bu kez Romanya'ya çıkarma yaptı.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Belediyesi Turizm Komisyonu Başkanı ve Kuşadası Tanıtma Vakfı (KUTAV) Genel Sekreteri Murat Saraç ile birlikte Bükreş'teki turizm fuarına katılacaklarını belirterek, tanıtım alanında yaptıkları hamlenin artarak devam ettiğini söyledi. Romanya pazarının Kuşadası açısından büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Altungün, 25-28 Mart tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Brüksel'deki Romexpo fuar alanında düzenlenecek olan Uluslararası Turizm Fuarı'nda stand açan Kuşadalı turizmcilere destek olacaklarını kaydetti.