Kimse Yok Mu Derneğinden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi Bekirpaşa Mehmet Gölhan İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneğinden İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım
Kimse Yok Mu derneği tarafından okuldaki ihtiyaç sahibi 36 öğrenciye 36 çift spor ayakkabı yardımı yapıldı. Okul Müdürü Ramazan Bayraktar, Kimse Yok Mu Derneği'nin katkılarıyla da öğrencilerin bahar mevsimine yeni spor ayakkabılarıyla gireceklerini belirtti. Bayraktar, "Bu tür yardımlar, öğrencilerin motivasyonlarını artırmada da oldukça etkili olmaktadır. Öğrencilerimizin eksiklerinin giderilmesiyle eğitimimizi daha sorunsuz ve huzurlu bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.
Öğrenciler, Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Girenay ve Şube Müdürü Özcan İnan'a yaptıkları bu sevindirici yardımdan dolayı şükranlarını belirttiler.
Şube Müdürü Özcan İnan, okul idaresiyle yapılan görüşme sonrasında ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlendiğini belirterek, "Yapılan destekler sayesinde bu yardımları öğrencilerimize ulaştırdığımız için mutluyuz. Amacımız, gerçek ihtiyaç sahibi öğrencileri biraz olsun sevindirebilmek. Yardımların devam etmesi için gerekli girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz" diye konuştu.