Kilis Devlet Hastanesi'nde Hırsızlık

Kilis Devlet Hastanesi'nde güvenlik kameralarına aldırış etmeyan hırsızlar yakayı ele verdi.

Kilis Devlet Hastanesi'nde Hırsızlık
Edinilen bilgiye göre, İ.H.K. (30) ile M.A. (21), Kilis Devlet Hastanesi'nde mesai bitiminden sonra ziyaretçi gibi hastaneye geldi. Hastane koridorlarında dolaşan iki kişi güvenlik kameralarına aldırış etmeyerek, bir süre hastane içerisinde dolandı. Hastane içerisinde birçok odayı kontrol eden İ.H.K. ile M.A. daha sonra güvenlik kamerasının yönünü değiştirdikten sonra girdikleri odadan bilgisayar monitörünü giydikleri kabanın altına yerleştirerek hastaneden ayrıldılar. Hastaneye giriş ve çıkışları güvenlik kameraları tarafından görüntülenen 2 kişinin yaptığı hırsızlık, sabah mesai saatinin başlaması ile ortaya çıktı. Güvenlik kameralarının görüntüsünü izleyen Kilis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, daha önceden sabıkaları olan İ.H.K. ile M.A'yı gözaltına aldı. İfadeleri alınan 2 kişi sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak kapalı cezaevine gönderildi.

Öte yandan yine Kilis Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen bir hırsızlık olayında ise 14 yaşındaki A.G. hastane içerisindeki tüm odaları kontrol edip çıktıktan sonra bir oda içerisinde çantada bulunan altın bilekliği alarak kayıplara karışıyor. Altın bilekliği çalınan vatandaşın polise başvurması üzerine Kilis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarını inceledikten sonra A.G'yi gözaltına aldı. A.G., yaşı küçük olduğu için ailesine teslim edildi.

106 güvenlik kamerası bulunan Kilis Devlet Hastanesi'nde daha öncede yaşanan hırsızlık olaylarında güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlar yakalanmıştı.