Denizlililer Dayanışma Yemeğinde Buluştu

İzmir Denizlililer Derneği'nin dayanışma yemeğine katılan Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, iki şehir arasındaki potansiyellerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi

Denizlililer Dayanışma Yemeğinde Buluştu
İzmir Denizlililer Derneği'nin dayanışma yemeğine katılan Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, iki şehir arasındaki potansiyellerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Denizli'de sağlık turizmini canlandırarak, turist sayısını 4 milyona ulaştırmak istediklerini belirten Vali Erkmen, Denizli'yi görmeyenleri eşsiz doğal güzelliklerle dolu kenti gezmeye davet etti. İzmir'de oturan Denizlililer tarafından kurulan İzmir Denizlililer Derneği geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeklerini kuruluşunun 20'nci yılında da sürdürdü.
Etkinliğe Denizli Valisi Yavuz Erkmen ile eşi Nevhilal Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ile eşi Ayşen Zeybekci ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın yanı sıra, İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Erol Akıncılar, İzmir Ticaret Odası Genel Sekreteri Adnan Yıldırım, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürce, İzmir il eski emniyet Müdürü Halil Tataş ve davetliler katıldı.
Gecede ilk konuşmayı yapan İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürce, bu tür etkinliklerle İzmir'de yaşayan Denizlililer'in dayanışmasını artırmayı amaçladıklarını belirterek, yakın zamanda yapılacak genel kurulda yeniden başkan olmak istediğini söyledi. İzmir'de 16'ıncı kez açılan Doğaltaş ve mermer fuarına katılmak üzere Denizli'den gelen ve derneğin etkinliğine de katılan Denizli Valisi Yavuz Erkmen de, sağlık turizminde marka olmayı hedefleyen Denizli'nin gün geçtikçe değiştiğini söyledi. Vali Erkmen, "Yaklaşık 2 milyon olan turist sayımızı yeni tesislerimizle 2 katına çıkarmak istiyoruz. Denizli'yi hala görmeyen vatandaşlarımızı da Denzili'ye bekliyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Gürce, Denizli Belediye Başkanı Zeybekci'ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.