Yazıcıoğlu'nun çantası nerede?

Balçiçek Pamir'in sunduğu Söz Sende isimli programa geçen yıl kaybettiğimiz BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu katıldı.

Yazıcıoğlu'nun çantası nerede?
HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan Söz Sende isimli programda Balçiçek Pamir'in sorularını yanıtlayan Gülefer Yazıcıoğlu, geçtiğimiz yıl yaşanan kaza sürecini anlattı.

Bir çok iddianın ortaya atıldığı kazayla iligili, kendi kafasının da çok karışık olduğunu ve olayın biran önce aydınlatılması gerektiğini dile getiren Yazcıoğlu, Balçiçek Pamir'in sorusu üzerine kaza sonrasında cevap alamadığı 2 soru olduğunu anlattı.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na ait kişisel çantanın hala kendisine teslim edilmediğini ve çantanın nerede olduğunun bilinmediğini dile getiren Gülefer Hanım, çantanın içinde olan bazı eşyaları da anlattı.

Eşinden bahsederken Başkan sıfatını kullanan Gülefer Yazıcıoğlu cevap alamadığı 2. sorunun ise eşinin üzerindeki kıyafertlerde bulunan çamurlarla ilgili olduğunu belirtti.

Karlı havada eşinin paçalarında ve ayakkabısında çamur olduğunu ve buna mantıklı bir açıklama getiremediğini belirten Gülefer Hanım, o kıyafetleri de birgün lazım olur düşüncesi ile hala sakladığını dile getirdi.