Hayrettin Karaca, Gkv'de Ders Verdi
Bazı temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'e gelen TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

güreşi yaparak yaşına rağmen ne kadar güçlü ve sağlıklı olduğunu öğrencilere gösterdi.
Doğal dengenin bozulmasının sadece insanları değil bütün canlıları yakından etkileyeceğini ifade eden Hayrettin Karaca, "Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları son zamanlarda ziyaret ettiğim en güzel okullardan birisi. Öğrencileri adeta bilgi kaynağı haline gelmiş. Doğa ile ilgili çocukların duygu ve düşünceleri beni çok etkiledi. Doğal dengenin birer bekçisi olarak yetişen GKV'li öğrencileri kutluyorum. Başka bir dünya yok, sahip olduğumuz bu dünyayı korumak ve doğal dengenin bozulmaması için çalışmak
zorundayız. Çocuklara bu bilinci verirsek onlar gelecek yaşamlarında hiçbir sorunla karşılaşmadan dünyanın tadını çıkarırlar" dedi.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileriyle sohbet eden ve sınıflarda çeşitli yarışmalar düzenleyerek öğrencilerin toprak, ağaç, su ve hava ile ilgili bilgilerini ölçen Hayrettin Karaca, "Bu çocuklar bir harika. Yaşamın dört temel faktörü olan su, hava, toprak ve tabiatın önemini iyi kavramışlar" diye konuştu.
