Düzce'de Prokol Fidan Dikti

Düzce'de 21 Mart Dünya Ormancılık Günü olması dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesinde fidan dikimi yapıldı.

Düzce'de Prokol Fidan Dikti
Fidan dikimine Vali Bülent Kılınç, Vali Yardımcısı İlhan Turgut, Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer, Çevre ve Orman İl Müdürü Oğuz Beyazıt, DSİ Müdürü Beşir Özcan, Düzce Kent Konseyi Üyeleri ve Şehit Yalçın Güzeller İlköğretim Okulu örgencileri katıldı.
Düzenlenen törende konuşan Vali Bülent Kılınç "Düzce ülkemizin en yeşil illerinden birisidir. Fakat buna rağmen özellikle il merkezi civarındaki ormanlarımızın niteliği çok zayıf. Buralardaki ağaçlarımız yıllarca kesime uğramış. Özellikle kış aylarında buralardaki ağaçlık alanların çalı çırpıdan olduğunu görüyoruz ve dolayısıyla ağaçlandırılacak çok alanımız var. Burada çocuklarımıza ve ilgili kişilerle orman sevgisini aşılayabilmek açısından sembolik bir ağaç dikme töreni yapıyoruz" dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, "Kent konseyi toplantısında da böyle bir kara almıştık ve bu ağaçlandırma çalışmasına bizde eşlik ettik kent konseyi olarak. Birçok alanlarımızda bu tür çalışmalar yapacağız. Belediye sınırları dahilinde tespit ettiğimiz bazı noktalar var. Özellikle yeni mahalle olan yerlerde bu şekilde ağaçlandırma çalışmaları yapmak istiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından fidan dikimi gerçekleştirildi.