Anaokulu Öğrencilerinden 'Hatıra Ormanı'

Kaş'ta anaokulu öğrencileri Dünya Orman Haftası dolayısıyla 'Okul Öncesi Eğitim Merkezi Hatıra Orman Fidanlığı' oluşturmak için ilçe protokolu ile fıstık çamı fidanı dikti.

Anaokulu Öğrencilerinden 'Hatıra Ormanı'
Kaş- Ağullu yolu üzerindeki TEİAŞ yanındaki temizlenmiş ormana ait boş alana 6 yaş altı kreş anaokulu öğrencileri Orman İşletme Müdürlüğü'nün hazırladığı 450 fıstık çam fidanını ilçe protokolu ile birlikte dikti. Minik öğrenciler fıstıkçamı fidanınlarını toprakla buluştururken diktikleri fidanların yanına adlarını ve soyadlarını yazdı.
'Kaş Okul Öncesi Eğitim Merkezi Hatıra Orman Fidanlığı'ndaki etkinliğe Kaş Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, Kaş Orman İşletme Müdürü Orhan Aksoy, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği yöneticileri ile birlikte öğrenci velileri katıldı.
Kaş Kaymakamı Süleyman Yılmaz yaptığı konuşmada, "Dünya Orman Haftası dolayısıyla geleceğin orman bekçileri olacak olan bu minik yavrularımıza ormanı, ağacı, yeşilliği sevdirmek ve korumak için hatıra orman fidanlığına fidan dikmeleri onların unutamayacağı en önemli anılarından birisi olacaktır. Doğayı, yeşili ve ağacı sevdirmek için fidan dikimini çocuklarımıza alışkanlık haline getirmek zorundayız" dedi.