Valilikte Sarhoş Paniği

Adana'da işten çıkartılan bir kişi 4 çocuğuyla birlikte ortada kalınca derdini anlatmak için alkol aldıktan sonra Adana Valiliği'ne geldi.

Valilikte Sarhoş Paniği
  Valilik binası ö ; nü ; nde , ' Ben vali baba ile gö ; rü ; şmek istiyorum . Benim ekmeğimi aldılar . İlhan baba bana yardımcı olsun ' diyen sarhoş vatandaş korumalar tarafından uzaklaştırıldı .

Valilik toplantı salonunda şehit yakınlarına ve gazilere devlet ö ; vü ; nç ; madalyası verildiği sırada valiliğe gelen ve ismi ö ; ğrenilemeyen sarhoş vatandaş ilginç ; gö ; rü ; ntü ; ler oluşturdu . Aniden valilik bahç ; esinde beliren ve nara atmaya başlayan sarhoş vatandaş korumaları gü ; ç ; durumda bıraktı .

İşten ç ; ıkartıldığı ve 4 ç ; ocukla ortada kaldığını sö ; yleyen şahıs , sarhoş olduktan sonra Adana Valisi İlhan Atış ' a derdini anlatmaya geldi . Valilik bahç ; esine kadar gelen ve burada , ' İlhan babayla gö ; rü ; şmek istiyorum ' diyen sarhoş vatandaş koruma engeline takıldı . Sarhoş vatandaş bir korumanın kendisinin tutup kolundan ç ; ekmesi ü ; zerine , ' Ben vali babayla gö ; rü ; şmek istiyorum . Bırak beni ç ; ekme ' diye tepki gö ; sterdi . Bunun ü ; zerine sarhoş vatandaşı ç ; ekmekten vazgeç ; en koruma , sakin olması konusunda uyarıda bulundu .

Sarhoş vatandaş daha sonra ilk korumayı atlatarak , ' İlhan babayı gö ; rmek istiyorum ' diyerek valilik protokol giriş kapısına yö ; neldi . Ancak bu kez diğer korumalar devreye girdi . Korumalardan biri sarhoş vatandaşın koluna girerek valilik bahç ; esinden uzaklaştırdı . Sarhoş vatandaş uzaklaştırılırken , ' Ekmeğimi elimden aldılar . Vali baba bana yardım etsin ' dedi . Koruma gö ; revlisi , sarhoş vatandaş ile bir sü ; re giderek onu valilik bahç ; esinden ç ; ıkartıp uzaklaştırdı .